Popis
Vhodná pre ľudí s intoleranciou lepku bežnej pšenice
Celozrnné cestoviny sú vhodné pre ľudí zameraných na zdravú stravu a pre ľudí s potravinovou intoleranciou. Sú vyrobené klasickým spôsobom v cestovinárskom lise z celozrnnej múky Prazrnko a vody. Výhodnou celozrnnej múky je prirodzený obsah minerálnych látok, vitamínov, nenasýtených mastných kyselín a vlákniny.
Odporúčaný spôsob prípravy “al dente”: cestoviny vsypeme do osolenej vriacej vody (1,3 l vody na 100 g cestovín) a varíme 4 min. Scedíme, neoplachujeme vodou, horúce ich rozprestrieme na plechu, aby sa nezlepili. Získame tak chutné nerozpadávajúce sa cestoviny, vhodné aj na prípravu studených šalátov.
- Zloženie: múka z pšenice dvojzrnky celozrnná z ekologického poľnohospodárstva, voda
- 100g výrobku obsahuje: Energia 1500 kJ (360 kcal), Tuky 1,8 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g), Sacharidy 68,6 g (z toho cukry 3,7 g), Vláknina 5,7 g, Bielkoviny 13,3 g, Soľ < 0,01 g
- Balenie: 250 g
- Skladovanie: pri teplote 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%
- Minimálna trvanlivosť: udaná na obale
- Výrobca: BIOMINERAL s.r.o., Riazanská 59, 831 03 Bratislava
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.