Naša ponuka služby odkôstkovania a pasírovania ovocia
Odkôstkovanie a pasírovanie ovocia
Podmienky odkôstkovania a pasírovania ovocia
- je nutné si telefonicky dohodnúť a zarezervovať vopred termín na 042 20 21 22 8
- ovocie je nutné priviesť v bedničkách, sudoch alebo vo vreciach
- ovocie musí byť už prebraté a zbavené hnilých častí; ovocie musí byť pripravené na spracovanie
- ovocie pred spracovaním umyjeme u nás
- minimálne množstvo ovocia na odkôstkovanie alebo pasírovanie je 300kg
- výrobok bude spasterizovaný a zabalený v 5 l „Bag in Box“ baleniach
- v prípade odkôstkovania za účelom výroby kvasu sa výrobok nepasterizuje, ale plní do sudov zákazníka
- výťažnosť je cca 85-95% v závislosti od druhu ovocia
Cenník pre jednotlivcov a domácnosti
1 Liter – 0,85 € bez DPH
Výroba pasterizovaného pyré z Vášho prineseného ovocia, (malina,ríbezľa,josta, egreš, marhuľa,slivka, čerešňa)
V cene nie je zahrnutý BIB obal.
Minimálny objem pre spustenie výroby pasterizovaného pyré je 300 kg
Odkôstkovanie alebo pasírovanie bez pasterizácie
1 kg – 0,25 € bez DPH – Cena odkôstkovania alebo pasírovania za 1kg Vami privezeného ovocia (slivky, marhule, broskyne, čerešne,malina,josta,egreš,jahoda,ríbezľa)
Minimálny objem pre spustnie odkôstkovačky je 200 kg